fredag 30 oktober 2009

Smart elr inte?

Aah jag gav mitt lösen till facebook till Tobbe, och har det lösenordet till allt typ. Men inte msn .. tror jag inte O_o Känner på mig att det var dumt gjort av mig -.- fan att han är så söt.

Men iaf x'] inte det jag ville säga men var bara tvungen ;P
Stör mig lite, låg i sängen med godis och cola och skulle se på idol. Efter att har tittat i ca 5 minuter så är det reklam. Jag har inte märkt det innan förens nu. Och bara för att det är så jobbigt med reklam så ska jag göra ett jätte bra tv-program och efter att det pågått i 2 minuter så ska jag ha reklam på 10 minuter, muhahahaha (6)
Det är ganska jobbigt att dom har reklam efter 5 minuter, och reklamen är på typ 5 minuter. Då kan man lika gärna sätta sig vid tv'n 10 över 8. Fast tänk om det är något jätte bra i början? det är ju inte alltid det, tyvärr.
Men ska nog satsa på den idén ^^

tisdag 27 oktober 2009

Vill du ha 100 kr?

Jag såg den här filmen paranormal activity igår, den är tydligen jätte läskig och inte ens han som gjorde filmen vågade titta. Jag hade verkligen stora förväntningar på den filmen, men tyvärr den lyckades inte skrämma mig, den var inte alls läskig och jag tyckte att den var dålig.

Min jakt på en läskig skräck film fortsätter och seriöst den som hittar en skräck film som jag blir rädd för får 100 kr, jag vet att det inte är så mkt men det är dåliga tider i Sverige ^^
Hjääälp? (:

söndag 25 oktober 2009

Tips om skräckfilmer

Nu är det halloween typ, elr snart ^^ Så nu tänkte jag tipsa er om skräck filmer, bra/dåliga/skräck/komedi/Klassiker (:

Scary Movie - Skräck/komedi som typ alla har sett, dom bästa är 1, 2 och 3'an (:
Trick r' treat - Skräck/komedi som handlar om halloween, den är ganska konstig men bra ^^
Fredagen den 13'e - Klassiker, alla har settg dom. Men tyvärr så suger dom ganska stort.
Scream - Också en skräck klassiker, de flesta har sett dom.
Freddy vs Jason - Gammal och dålig, men endå en klassiker.
Halloween - Här behöver man ju inte säga något >__<
Saw - Snart kommer den 6'e filmen och filmerna är fortfarande bra. Men det börjar bli lite enformigt. Och jag tkr att 4'an är den bästa ^^
The ring - Bra film, men enligt mig är det inte så mkt till skräck ^^ Och så klart är det en film som de flesta har sett (:
The uninvited - En drama/skräck, ganska bra men det bästa i hela filmen är slutet. Och det tänker jag inte avslöja ^^ så ni får helt enkelt se filmen (:
The haunting in connecticut - Den är mer sorglig, men den är väldigt bra och den är baserad på en sann historia.

Alla dom här filmerna är inte direkt "halloween" aktiga, men vissa är det. Dom som inte är det la jag till för att det är klassiker elr lite mer nyare filmer ^^ Vill inte bara ha med massa klassiker.
Sen går det massa skräck filmer på tv400 denna vecka bland annat
The omen, scary movie, fredagen den 13'e, jurtjyrkogården mm.

Happy halloween (6)

torsdag 22 oktober 2009

Min vecka i bild

Jag har inte hunnit med att sitta så mkt vid datan den här veckan, i måndags hade jag min sweet 16. Det betyder att jag hade 300 olika klänningar på mig och lipade för att jag inte fick en dyr rosa BMW (:
OR NOT! nej jag gillar faktiskt inte min födelsedag. För mig betyder min födelsedag massa ångest. Mamma och Astrid skulle ge mig en överraskning och dom hade ju snackat om det ett tag och så klart har jag mått as dåligt av det och haft ångest över det hela.
Överraskningen var en piercing så jag har ont i näsan just nu ;P Och så var det lite folk här så satt inte så mkt vid datan.
I tisdags somnade jag och sov i några timmar så hann inte sitta vid datan då heller och sen igår var jag hos tandläkaren och sen var jag och Tobbe på bio vi såg Bröllopsfotografen och den SÖG x'] tkr jag iaf ^^

Just de, måste bara säga att vi såg Alien vs monster, den var as bra x'] haha ni måste bara se den ^^
Men nu ska jag inte störa och jag vet att detta var ett flummigt inlägg ;P
Sov gott sen folket ^^

söndag 18 oktober 2009

Skräckpropp

Såg igår på South Park, och i det avsnittet fick Cartman en "humorpropp". Det betyder att man inte tycker att något är roligt, man typ tappar humorn. Och då tänkte jag, jag har fått en "skräckpropp". För jag blir aldrig rädd för skräck filmer elr rysare elr någonting. Visst jag kan bli rädd för saker, om nån hoppar fram och bara "buuu" och så blir jag rädd av andra saker, lite halv mesiga och konstiga saker ... men det tar vi en annan gång :D

Jag började titta på skräck väldigt tidigt och det ångrar jag, jag har blivit helt förstörd av det. Det är ju inte så att jag blir rädd för allt och tror att en psykopatiskt mördare ska hoppa på mig, utan jag blir inte rädd för skräck och ibland sitter jag och skrattar åt skräck O__O (nej jag är inte psykopat(inte vad jag vet iaf))
För en stund sedan såg jag en trailer på en skräck film som kommer snart på bio, och den heter Paranormal activity, jag är inte säker på vad den handlar om men det verkar ju vara om spöken och andar?
Jag letade faktiskt efter information om den men ist för att hitta något om filmen så hittade jag en blogg (tror jag). Hon som hade bloggen/saken hade sett trailen och hade börjat gråta av rädsla och då tänkte jag att den måste jag bara se!

onsdag 14 oktober 2009

Han vet inte vem han är


Tänk dig själv att vakna upp på sjukhuset utan att veta något. Inte vad du heter, vart du bor och inte ens om du är i rätt land.
Mamma visade mig att det stog i aftonbladet om en man som hade hittats i Malmö och behövde vård men han hade tappat minne. Han kommer inte ihåg någonting och han pratar engelska. Dom har tagit upp det nu på efterlys om denna mannen. Jag har några egna terorier om han och händelsen.

Mina terorier:
- Han är alkholist/knarkare som alltid är virrig och fick en stroke och glömmde bort allt.
- Han har gjort något dumt och han minns de, men för att slippa straff säger han att han inte har något minne.
- Han heter egenligen Lars-Örjan och kommer från Sverige, han bor i stockholm och brukar ofta vara på match.com. Och på helgerna är han ute och jaga sniglar.

Eh, jag tror inte så mkt på de sakerna men man kan ju gissa? Jag tror faktiskt att han kommer från Sverige. Men det märks.
Vad tror du?

tisdag 13 oktober 2009

Tv-seriers död

Alla tv-serier man ser på dör till slut, det blir överdrivet elr bara helt tråkigt. jag tittar på både Ugly Betty och Desperate housewife, men har innan tittat på Greys anatomy men slutade att titta på de för jag tröttnade och tyckte att det hände samma saker hela tiden. Och så har det börjat bli med Ugly Betty och Desperate housewife. Elr iaf Desperate housewife, men även fortsätter jag att titta för gillar ju det fortfarande. Men allt hamnar i samma spår till slut och Ugly Betty börjar faktiskt bli lite tråkigt. Det är inte så mkt om Marc längre elr lill-bögen. Det borde vara mer Marc i Ugly Betty tkr jag ^^

Kommer ihåg första säsongen man satt där och bara"MARC!" Vet inte vrf jag gillar honom antagligen är det för håret elr så är det för att han är bög. De flesta bögar är ganska roliga och man kan snacka om vad som helst med dom. Man skulle faktiskt vilja ha en bög kompis, det skulle vara lite kul ^^ nån som vill bli bög? haha skojar ^^

måndag 12 oktober 2009

Join me! ^^

Jag har varit så dålig med att skriva i veckorna, jag vet inte vrf men det är väl för att jag är för trött. Jag kommer hem, äter lite, gör läxor, somnar och går upp vid typ 7 och duschar >__< sen äter jag igen och går och lägger mig. Ganska enformat liv man har, men det håller jag på att ändra på.

Jag har börjat gymma på måndagar nu, jag kan säga att det går sådär, jag har faktiskt bara gymmat 2 gånger ^^
Det känns inte som om jag hör hemma där direkt, men det blir nog bättre när jag gått där några gånger. Fast kanske någon rolig som vill joina mig? Varje måndag vid typ 2 tiden, kom och gymma med mig! så slipper jag känna mig så ensam O__O
Fast alla är ju så lata av sig >__< Funderar på att gymma på onsdag oxå, men tänk om det är jätte många där elr nåt. Pinsamt ju, jag som är så liten, tjock och svag.

Btw, jag har köpt en mössa! ;D
sov gott folks ^^

lördag 10 oktober 2009

Uppdatering om mitt liv senaste tiden, och test

Dagarna går så snabbt men ändå så långsamt, och jag hoppas att dom här 3 åren går väldigt snabbt för just nu vill jag flytta hemifrån med Tobbe. Vi satt och planerade igår vad vi skulle göra och så ^^ Jag gillar att planera framtiden men det är endå ganska läskigt för tänk om han lämnar mig? elr nån av oss dör elr nåt sånt? vad händer då, hela framtiden är ju förstörd. Men hoppas inget händer..

Men mitt liv går väldigt segt fram, min ångest bli värre. Jag får ont i magen när jag äter, jag blir ofta yr och mår illa. Kanske börjar bli sjuk elr så? så det är drf jag inte har skrivit på ett tag.
Och i torsdags färgade jag håret och jag vill ju ha vit lugg och resten brunt men det blev inte så, mitt hår just nu är brun/rött? fast det ser ut som svart ... :/ Och sen har jag några ljusa slingor x'] Så ja jag hatar mitt hår just nu... Har värsta ruffset oxå, tänker inte lägga ut bild men ni får la spana in mitt hår (som jag hatar ännu mer!!). Men jag ska till frisören på Fredag och bleka luggen mer, och jag funderar på att säga att jag tycker at håret blev för mörkt. Det blev det ju. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår nu.

Vill du se om du är en shopaholic? elr vill du kanske veta om du har tvångstankar gå då in på
http://www.psykologitest.se/ta_ett_test.php
och gör testen!
Själv så har jag panikångest och tvångstankar x']

Sayonara people, (for the moment) (:

söndag 4 oktober 2009

Vem skulle jag skicka till helvetet?

Jag har precis tittat på "Drag me to hell" och tydligen så ska det vara en skräck film, jag kan inte hålla med om det. Efter att jag hade tittat i 10 minuter hade jag redan skrattat och gråtit. Seriöst man gör verkligen det. Filmen var inte läskig, jag säger så om alla filmer men denna var verkligen inte det. Jag tkr att filmen var en blandning av skräck, komedi, drama och action. Om ni har sett den elr tänker titta på den så fattar ni ...

Huvudpersonen i filmen fick en förbannelse över sig och hon gjorde massa saker för att bli av med den och sen så säger en snubbe till henne att hon kunde ge förbannelsen till någon annan typ "Vem vill du skicka till helvetet?" och det fick mig att fundera, vem skulle jag skicka till helvetet?
Vem är det som jag önskar borde vara död? Det finns några som jag ogillar men inte hatar, hata är ett så starkt ord och att önska att nån skulle dö är för hemskt. Men vad skulle man göra om man fick en förbannelse och kunde ge dne till nån annan?
Jag vet vad jag skulle göra, jag skulle behålla förbannelsen, jag skulle offrat mig själv.
Vad skulle ni göra?
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Image by Aussiegall