fredag 21 maj 2010

Pangis sågar, Sverige's politik


Folk säger alltid att man måste vara smart för att prata om politik. Man måste veta vad det handlar om och vilka som säger vad. Men det behöver man faktiskt inte. För inte ens politikerna fattar vad de gör elr snackar om. Titta bara på Reinfeldt.
Jag fattar inte ett enda skit om politik så drf kör jag vidare på Sverige-temat och sågar Sverige's politik!

I år är det ju dags att rösta igen, det märks för det står nånting om politik i tidningen varje dag. Allt från att miljöpartiet plockar blåbär till att Fredrik Reinfeldt petar sig i näsan.
Men om ni är lite osäkra på vilka ni ska rösta på så ska jag ger er lite fakta om partierna.

Moderaterna - Ledaren är Fredrik Reinfeldt, smyg bög och feminist. Deras plan är att ta från de fattiga och ge till de rika, samt att det kommer en säsong 3 av Svenska Hollywood fruar.


Socialdemokraterna - Mona Sahlin är en maktberoende liten tant, som egentligen bara ställer upp för att hon är svartsjuk på att Fredrik Reinfeldt valde Obama för henne's sweet 16.


Miljöpartiet - Ett parti fullt av gröngölingar, hippies och träd kramare. Deras ledare heter egentligen Tomas Di Leva som också är ledare för Kristdemokraterna.

Kristdemokraterna - Förutom att de har Tomas Di Leva så har de faktiskt också Jesus. Och tillsammans ska de skapa krig mot Allah. Deras motto är "Jävla Jude!"

Folkpartiet - Folkpartiet är tvärtemot vad de heter. Till en början hette dom ViSkaFörgöraAlltFolkPartiet, men de blev för långt och det avslöjades deras hemliga plan. Deras färger är Blå och Orange, de har valt de färgerna bara för att man ska vilja spy.

Piratpartiet - Ett gäng film nördar som är sura på att Ipred lagen kom så nu kan de inte ladda ner de nya avsnitten av Simpsons. De vill även att Star Wars 9 ska komma.
Ledare: Yoda
Hur man känner igen partiet: Ett gäng feta killar med glasögon och finnar


Och sen har jag ett tips till er som får och ska rösta i år, fick faktiskt tipset från en snubbe igår
Rösta svenskt!


Dagens länk

0 kommentarer:

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header Image by Aussiegall